Για εμάς


Το Creative Writing δημιουργεί ένα περιβάλλον όπου οι σπουδαστές που φιλοδοξούν να γίνουν συγγραφείς του μέλλοντος. Μπορεί να προσπαθήσει να γράψει. Και δημιουργήστε τους δημιουργικούς και φιλόδοξους. Μέσω της εκπαίδευσης. Το μάθημα θα σας δώσει την ευκαιρία να γράψετε λογοτεχνική φαντασία, ιστορικά συγγράμματα, συγγραφείς εγκλήματος, επιστημονική φαντασία , διηγήματα για τη νεολαία, καθώς και σεναριογραφία και διηγήματα. Εξαρτάται από τις ανάγκες σας.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για τους μαθητές να ασκούν δημιουργική γραφή. Παρακολουθώντας πραγματικές εμπειρίες και λεπτομερή μελέτη. Συμπεριλαμβανομένης της έρευνας σχετικά με τη γλώσσα και το στυλ γραφής των διαφόρων τύπων γραπτών. Και ανέπτυξε μια πρακτική, τη σύνταξη, την αξιολόγηση και την επεξεργασία του πρωτοτύπου.

Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για φοιτητές που θέλουν να οικοδομήσουν εμπιστοσύνη, αξιοπρέπεια. Και κριτική σκέψη στην κριτική της δουλειάς τους. Συμπεριλαμβανομένου του έργου άλλων. Βοηθά επίσης τους μαθητές να κατανοήσουν πώς το έργο τους ταιριάζει στο σύγχρονο γράψιμο. Συμπεριλαμβανομένης της κατανόησης της σχέσης με την αγορά, της γραφής, της άσκησης και της κριτικής των γραπτών. Να είναι διαφορετική σε κάθε κατηγορία.

Και αν είστε διεθνής φοιτητής που αναζητά μια καριέρα ως συγγραφέας. Μην αποθαρρύνεστε από τις διαφορές στη γλώσσα. Αυτό είναι το βασικό περιεχόμενο που θα μάθετε σε αυτό το δημιουργικό μαθήματα γραφής. Θα εφαρμοστεί στη μητρική σας γλώσσα και στη ζωή σας σε διαφορετικό περιβάλλον ή διεθνή πορεία. Είναι σαν να προετοιμαζόμαστε να βγούμε για να δουλέψουμε στον σημερινό ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόσμο.

Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε και να εξασκήσετε πολλές δεξιότητες. Οι περισσότεροι από τους μαθητές σχετικά με την έννοια, γραφή , τη γλώσσα και το είδος της γλώσσας, την ποίηση και το θέατρο , πεζογραφία , γραμμένο τον 20ο αιώνα, την ανάγνωση και τη γραφή ποίηση , μυθιστόρημα , γραμμένο από μια αληθινή ιστορία ή ένα ντοκιμαντέρ , την επίλυση του αρχικού. , Δράμα και αυτοβιογραφία, κλπ.
1 σχόλιο: